Versand nach United Kingdom , USD
Top positive Bewertung für %s auf Banggood, Kaufen Sie das beste %s mit dem niedrigsten Preis bei Banggood. Durchsuchen Sie die hilfreichste positive Bewertung für %s, bevor Sie kaufen., RC Spielzeug, Fun Sport, Mode, beliebte Elektronik
lakesi 25/03/2023
Pilu som hned poskladal a vyskusal a musim povedat ze ma milo prekvapila. Clanky v baterii maju sice napis 1500mAh, realne som nemeral na oboch bateriach kapacitu cca 1200mAh, no prakticky na taku malu pilu to uplne staci. Ak na nu velmi netlacite, bateria vydrzi velmi dlho. Pri velkom prudovom zatazeni poklesne napatie na clankoch a ochrana ju vypne aby sa neznicila. Popravde tu ma najviac prekvapila. Necakal som ze s jednou bateriou popilim tak vela. Nabijacka ma na stitku napis, 21V 0.8A, co nie je uplne pravda. napatie ma sice 21V, no prud je podstatne nizsi a to cca 0.3A. Realne treba nabijat jednu bateriu 4--5h. Nakolko pila nema zaistenie spuste, pripadne ochranny ram spuste, je potrebne si davat vacsi pozor, aby nedoslo k zraneniu. Celkovo hodnotim pomer cena/vykon velmi dobre. Reze dobre, baterie drzia.
7
Kommentar (4)
Vorlegen
  • martak Tak teď ještě jak se maže řetěz aby vydržela lišta i on?

    Antwort 22/04/2023
  • martak myslím že leda tsk potopenim do plechvky s olejem.Mazání to nemá...Kdysi jsem tady v obchodě objevil aku pilku i s ručním přimazáváním lišty olejem.V akupile byla malá nádržka ze které se olej dostal na lištu stlačením balónku pumpičky.Byl to podobný pricip pumpování jsko když se mačká bublinka pumpičky pro čerpání benzínu di karburátoru motorové sejacky.Tafy není nic- škoda, velká chyba.Sle třeba se chytěj za nos a tenhle jednoduchý systém mazání k pilce dodělají.Do té foby si ji nekoupím..

    Antwort 15/05/2023
  • mail @martak Kdekpi nhradn reaze ? VIOLEWORKS 6 spare chain ?

    Antwort 23/12/2023
  • mail Kdekupit nahradne retaze ? VIOLEWORKS 6 spare chain hy3T3C3

    Antwort 23/12/2023
Zufriedenheit Umfrage

Laden Sie die App herunter, um einen exklusiven 10% Rabatt zu erhalten