Versand nach United Kingdom , USD
Top positive Bewertung für %s auf Banggood, Kaufen Sie das beste %s mit dem niedrigsten Preis bei Banggood. Durchsuchen Sie die hilfreichste positive Bewertung für %s, bevor Sie kaufen., RC Spielzeug, Fun Sport, Mode, beliebte Elektronik
metociris 04/09/2020
otofokus özelliği için aldım. blitzwolf marka görünce kalitelidir dedim. Beklenen tarihten 7 gün önce kargo firması ile sorunsuz adrese geldi. Vergiler içinde almıştım. Havalı poşet içinde kırık ezik yok. Sadece USB kablosu ile PC bağlanıyor. Win10 otomatik gördü. Standart kamera tanıdı. Full HD resim ve video çekiyor. Otofokus gerçekten var, yüzü takip ediyor sanki. Bir ayfon11 kalitesini beklemeyin. Düşük ışıkta hafif kumlu. Masaüstü monitöre güzel oturdu, yukarı aşağı ayar yapılıyor. Zoom için iyi. Amazon herkes 5 yıldız vermiş, akşam netlik çok süper olmadı ama puan kırmak olmazdı. Logitech karşılaştırma imkanım yok.
9
Kommentar (2)
Vorlegen
  • frapangeyik Eba canlı ders vs. için yeterli mi sizce?

    Antwort 04/10/2020
  • metociris ebai in yeterli. otofokus zellikli ie yar5yor. ocuk netlik ile uram5yor. otofokus zellii olan daha ucuz kameralar yayg5nlat5. 1080p otofokus bu para y?ksek u anda.

    Antwort 03/04/2021
Zufriedenheit Umfrage

Laden Sie die App herunter, um einen exklusiven 10% Rabatt zu erhalten